Login

KORTE HISTORIE

In 1978 richt Piet Sonnemans in Helenaveen (NB) Sonnemans Trappenfabriek op. Amper een jaar later verhuist het bedrijf naar de huidige locatie op industrieterrein de Wielen in Meijel. In 1980 treden de eerste twee medewerkers toe en in 1985 maakt zoon Frans, dan twintig jaar jong, zijn entree in het familiebedrijf. Vier jaar later wordt hij medevennoot. In 1990 komt er een showroom waar klanten terechtkunnen en in het decennium dat volgt groeit het bedrijf fors. Automatisering doet zijn intrede en het aantal medewerkers stijgt. De eeuwwisseling markeert tevens de bedrijfsoverdracht van vader Piet op zoon Frans en diens vrouw Anja. Onder hun leiding wordt de productie verder geautomatiseerd en niet alleen het machinepark, maar ook de showroom vernieuwd. Tevens bieden zij daar naast stagelopers de mogelijheid ervaring op te doen. In 2015 verandert de naam in Sonnemans Trappen en wordt er als kroon op het werk een nieuwe huisstijl gelanceerd.

BEDRIJFSPROFIEL

Tegenwoordig is Sonnemans Trappen een bedrijf met medewerkers in vast dienstverband, een state of the art machinepark en moderne showroom, waar we onze klanten de laatste trends op trappengebied kunnen tonen. Het werkgebied is inmiddels uitgebreid tot de Euregio, met een groeiend aantal opdrachtgevers uit België en Duitsland. Naast particulieren werken we ook voor professionals zoals architecten en de zakelijke markt.

AMBACHT ONTMOET INNOVATIE

Kwaliteit staat bij ons voorop. Zowel in ontwerp als in uitvoering. Die kwaliteit vloeit voort uit de combinatie van ouderwets vakmanschap en het gebruik van de laatste ontwerp- en productiemethoden. Ambacht en innovatie gaan bij ons hand in hand en tillen elkaar naar een hoger plan. 

Sonnemans Trappen
Kruisstraat 12
5768 RW Meijel
+31 (0)77 466 28 70
info@sonnemanstrappen.nl
www.sonnemanstrappen.nl

DISCLAIMER