Login

VAN ONTWERP TOT AFWERKING

Een trap van Sonnemans Trappen is meer dan zomaar een verbinding tussen twee verdiepingen. Zonder de functie van een trap en het gebruiksgemak uit het oog te verliezen, streven wij ernaar van elke trap iets écht bijzonders te maken. Vanzelfsprekend met uw wensen als uitgangspunt.

Wij bieden onze opdrachtgevers graag een stukje exclusiviteit. Dat begint al bij het adviesgesprek en mondt via een heldere offerte uit in een uniek en persoonlijk trapontwerp, dat uw smaak volgt en past bij het gebouw. Buiten praktische uitvoerbaarheid is er geen enkele belemmerende factor bij het ontwerpen van een trap op maat.

Ook wat betreft de keuze voor een houtsoort kunt u bij ons vele kanten op. U kunt kiezen uit verschillende duurzame houtsoorten, van exclusief tot gangbaar, eventueel in combinatie met andere materialen zoals RVS en glas. Naargelang de gekozen houtsoort zijn er diverse behandelingen mogelijk, zoals beitsen, lakken en oliën.

Bij Sonnemans Trappen vinden we niet alleen het eindresultaat belangrijk, maar ook de weg er naar toe. Die bepaalt immers in grote mate uw tevredenheid. Wij streven dan ook naar perfectie in elke fase van het proces. Van de eerste kennismaking tot de oplevering. 

Sonnemans Trappen
Kruisstraat 12
5768 RW Meijel
+31 (0)77 466 28 70
info@sonnemanstrappen.nl
www.sonnemanstrappen.nl

DISCLAIMER